Tour de Bière 2013

Tour de Bière 2013

Følg os på 650 km gennem Danmark og Sverige

Her kan du følge en helt ølentusiastisk og fantastisk rejse på cykel gennem det danske og svenske landskab fra den 29. juni 2013 til den 7. juli 2013 med 30 cyklister og 4 servicefolk. En flok energiske øl-folk på cykler af alle slags på Tour de Bière 2013.
I de kropsnære grønne, gule og ovalt prikkede trøjer begiver de hårdt trænede atleter sig ud på en uges bryggeribesøg og ca. 650 kilometers oplevelser på midtjyske og nordsjællandske veje, via Skåne i det svenske og med afslutning i Nordkøbenhavn med en velfortjent fest.
Følg med her på siden og giv en kommentar til cyklisterne.

Lørdag, den første dag

NyhederPosted by Anders K Brandt Sun, June 30, 2013 07:44:21

Nogle gange havde vi to bakker oven på hinanden. Vi siger at modvind er bakker der ligger ned og bakker der står op var der også. Modvinden op ad bakker gav udfordringer til til mange. Vi nåede dog i fin stil alle frem til campingpladsen i Viborg.
En enkelt blev kørt gennem byen på grund af en punktering.
Vi mødtes på banegården i Hobro og fik udleveret de grønne trøjer og de to sidste bærere af den prikkede og den gule trøje fra sidste års tur førte an til vores første stop. Det var ikke langt, og det glædede, for traditionen tro regnede det. Tredie år i træk.

Første ophold var på Bies Bryghus. I de gamle fin fredede lokaler fik vi dagens første øl og vi fik historien om genstarten af bryghuset og om de strenge krav fra fredningsmyndighederne. Nogen gange var de så kritiske at de kasserede deres egne forslag. Vi fik også kikket på det gamle bryganlæg og her fik vi også en del anekdoter fra kongeskibet, da brygmesteren har været kok der.

Smagte øl:
Bies:

Hobbie
Fyrkat
Plus 1

One pint:
Sierra Nevada Pale ale
Sierra Nevada Torpedo
Schneider non alkohol
Warsteiner non alkohol
Iron Maiden Super Trooper

Ugelris:
Jule ale
Hvede
Forårs bryg
Bryggerens frokostpilsner
Vincent
Mørk lager
bryggerens ale
Dubble
Strong ale
Påske

Viborg:
Gangbar
Ulrik wilbek dubbel
Scottish ale
Mageløs
Sortebrødre trippel
Viborg fad Classic
Imperial stout
Svartgol Porter  • Comments(0)//ale.hundslev.dk/#post0