Tour de Bière 2013

Tour de Bière 2013

Følg os på 650 km gennem Danmark og Sverige

Her kan du følge en helt ølentusiastisk og fantastisk rejse på cykel gennem det danske og svenske landskab fra den 29. juni 2013 til den 7. juli 2013 med 30 cyklister og 4 servicefolk. En flok energiske øl-folk på cykler af alle slags på Tour de Bière 2013.
I de kropsnære grønne, gule og ovalt prikkede trøjer begiver de hårdt trænede atleter sig ud på en uges bryggeribesøg og ca. 650 kilometers oplevelser på midtjyske og nordsjællandske veje, via Skåne i det svenske og med afslutning i Nordkøbenhavn med en velfortjent fest.
Følg med her på siden og giv en kommentar til cyklisterne.

Torsdag 5. juli

NyhederPosted by Anders K Brandt Fri, July 05, 2013 08:12:38

Puh ha igen måtte vi se på at Odd måtte have nyt luft i slangerne, han omtalte at det blot var en udskiftning af svensk luft med dansk, men det skyldtes rent faktisk en punktering – igen. Niels gik nok engang flad, og efter en debatrig lapning af Henrik og Kim var han igen kørende, men det holdt ikke længe, desugatet et særdeles veludført servicecheck udført af Svend,men kort før Malmø var han igen flad – på dækket. Mon ikke det var 4. gang, så nu kom der ny slange i.

Uheldsmæssigt skete der et mindre uden nogen form for skader idet Niels og Jens -igen- måtte ned og kigge lidt på asfalten kort efter starten fra Amager Bryghus.

Senere måtte Jens genpåsætte sin kæde efter et kort slip. Dan måtte også sætte sin kæde på. Dog uden brug af værktøj, hvilket overraskede ham.

  • Comments(0)//ale.hundslev.dk/#post5