Tour de Bière 2013

Tour de Bière 2013

Følg os på 650 km gennem Danmark og Sverige

Her kan du følge en helt ølentusiastisk og fantastisk rejse på cykel gennem det danske og svenske landskab fra den 29. juni 2013 til den 7. juli 2013 med 30 cyklister og 4 servicefolk. En flok energiske øl-folk på cykler af alle slags på Tour de Bière 2013.
I de kropsnære grønne, gule og ovalt prikkede trøjer begiver de hårdt trænede atleter sig ud på en uges bryggeribesøg og ca. 650 kilometers oplevelser på midtjyske og nordsjællandske veje, via Skåne i det svenske og med afslutning i Nordkøbenhavn med en velfortjent fest.
Følg med her på siden og giv en kommentar til cyklisterne.

Tirsdag 2. juli 4. dag

NyhederPosted by Anders K Brandt Tue, July 02, 2013 22:22:10
Anders Brandt skriver:
Det har været en meget begivenhedsrig dag. Vi blev modtaget i Hundested af den lokale afdeling med udklædte medlemmer, både børn og voksne, med banner og brandbil. De har forfulgt os resten af vejen.
Vi spise på Halsnæs Bryghus og maden var en samling fisk og rejer på dejlig salat og fine øl til. jeg fik en sort stout, som nok ikke passede til maden, men beskrivelsen på kortet fortalte mig at jeg måtte smage den inden jeg skulle på cyklen igen. Jeg var dog fristet af flere andre.

Poul Erik skriver:

I 1800 tallet var det naturligt at drage på dannelsesrejer, igen i 2013 fulgte tdb denne gode udvikling op. Vi besøger, oplever bliver inspireret og får udviklet vores smagsområde og møder dejlige, engagerede bryggere, der vil os alle det bedste: Godt øl til danskerne”

Dejlig tur, Højt Skum

Halsnæs
1 øl hver, af flere mulige

Doping - Pit-stop
Mjød
Øllets Dag ipa

Tibirke
W-brew påskebock
Light Brown ale
Hvede

Smidstrup camping
Tuborg
Jacobsen Brown ale  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.