moshi

moshi

Hytten i Moshi

Her kan I følge nyheder om vores hytte i Moshi i Tanzania

Festen

NyhederPosted by Anders K Brandt 12 Aug, 2014 20:37:11
Festen:
Som sidste år inviterede vi igen til en fest for håndværkerne, naboer og venner. I år kom næsten alle, der var inviteret - dejligt. Selv Ndano og hans medhjælper kom langvejs fra. Så vi blev ca. 40 til festen. Det var meget overvældende at stå overfor de mange mennesker, hvoraf mange har været med til at gøre det muligt for os at komme så langt med byggeriet.
Torsdagen før tog mama Paulo og Anna på markedet for at købe en ged. Den blev fragtet bærende, gående, kørende i pickup og det sidste stykke i vores bil. Så de var trætte og geden var sulten, så Abeid og Gregor sørgede for mad til den.Tirsdag tog mama Paulo på indkøb med Taxa Alfred som chauffør. Der skulle købes kogebananer som skulle frituresteges og masser af ingredienser til salaten. Det er bedst at mama selv køber ind, med min hudfarve stiger priserne ofte! Så jeg bagte vendekager med ananas, mango og appelsin.
På selve dagen hjalp Anna, Søster Renate, mama Paulo og jeg med at klargøre maden. En ung fyr stegte geden.
I baggrunden ses den røde og hvide bourgonvilla hæk og Anna majs mark. Desværre er der overskyet, så vi kan ikke se Kilimenjaro, men retningen er god nok.